Acupunturist Nijmegen
telefoonnummer therapeut den haag 024 - 377 07 88
e-mailadres acupunctuur nijmegen info@acupunctuurnijmegen.com
acupunctuur nijmegen

NVA Beroepscode

Acupunctuur Nijmegen ASPN werkt onder de beroepscode van het NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur).

Het NVA schrijft strenge regels voor omtrent de juiste uitoefening van het vakgebied acupunctuur. Deze regels hebben tevens betrekking op zaken als privacy en hygiëne.


Het NVA en de NAAV

Wanneer u als cliënt niet erg bekend bent met de verschillende beroepsverenigingen voor acupunctuur, kan het best lastig zijn om een goede keuze te maken voor een acupuncturist. Over het algemeen zijn er twee belangrijke overkoepelende verenigingen in Nederland die strenge eisen stellen aan hun acupuncturisten, dit zijn: de NVA en de NAAV. U mag van acupuncturisten die aangesloten bij deze verenigingen de beste dienstverlening verwachten op het gebied van acupunctuur.
 

Keurmerk

Wanneer een acupuncturist niet is aangesloten bij het NVA of NAAV is er geen instantie die toezicht op hem/haar houdt, waardoor deze zijn/haar behandelingen en werkwijze geheel naar eigen inzicht kan inrichten.

Dit hoeft uiteraard niet per se slecht te zijn, maar in een zeker aantal gevallen zal dit ver afwijken van de norm die in Nederland wordt gesteld aan acupunctuur. Deze norm is er voor uw veiligheid en privacy, en ter garantie dat u met een zo min mogelijk aantal behandelingen zoveel mogelijk resultaat boekt.

Het advies is dan ook altijd om een acupuncturist te kiezen met het NVA of het NAAV keurmerk.
 

Beroepsprofiel

Voor meer informatie over de uitoefening van mijn beroep vanuit mijn acupunctuurpraktijk in Nijmegen kunt u hier het beroepsprofiel-document van het NVA lezen.

 
acupuncturist nijmegen Lambčrts
Doriët Lambčrt
"Acupunctuur leidt vaak tot blijvende verbetering, dat vind ik prachtig."

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact met mij op: contact acupunctuur nijmegen
Acupunctuur Nijmegen is lid van: